Naš tim

Glavom i bradom :)

Naš tim stalno raste. Ako ste stručni, vredni, pozitivni i spremni da rastete s nama, pošaljite svoj CV na posao@tresnjober.com.

Ljiljana Proković

Diplomirani specijalni pedagog

Ljiljana Proković je diplomirani specijalni pedagog. Osnivač je i direktor Predškolske ustanove Trešnjober. Svoju profesionalnu karijeru posvetila je pravilnom razvoju, odrastanju i sazrevanju dece, prvobitno kao direktor organizacije Prijatelji dece.

Ljiljana Todorović

Profesionalni stručni saradnik - Pedagog

Ljiljana Todorović je angažovana na poslovima stručnog saradnika – pedagoga u našoj ustanovi. Završila je osnovne studije Pedagogije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a zatim i master iz oblasti obrazovnih nauka na univerzitetu u Luvenu, u Belgiji.

Vanja Jovanović

Učitelj Engleskog

Vanja je završila Filolzofski fakultet u Novom Sadu. U Trešnjoberu je od samog početka. Vanja veruje da se engleski jezik na predškolskom uzrastu najbolje uči uz smeh, začinjen muzikom, pesmicama i igrom.

Gorana Ilić

Učitelj Francuskog

Gorana je završila Filološki fakultet u Beogradu, professor je francuskog i italijanskog jezika. U Trešnjoberu je od 2014. godine. Ona veruje da, uz nezaboravne melodije i raznolike aktivnosti i sadržaje, francuski jezik deci brzo postaje blizak i drag.

Igor Buzganović

Stručni saradnik - Logoped

Igor je završio Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Beogradu. U Trešnjoberu je angažovan kao stručni sradnik – logoped i stalni je deo našeg tima.

Mirjana Smiljanović

Vaspitač

Mirjana je u Trešnjober timu je od 2006. godine. Usmerena je na rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Mirjana posebnu pažnju posvećuje uzajamnom poverenju, na osnovu koga vodi decu na put funkcionalnog mišljenja.

Milena Martinović

Vaspitač

Milena je u našem timu od 2015. godine. Kreativna, snalažljiva i radoznala svoj rad često prezentuje kroz radionice koje organizuje za decu upotrebljavajući najrazličitije materijale i tehnike.

Tamara Savković

Vaspitač

Tamara je u Trešnjoberu od septembra 2015 godine. Iskustvo u bavljenju muzikom i muzičko obrazovanje pomažu Tamari da rad sa decom upotpuni i muzičkim radionicama, koje su sastavni deo Trešnjober programa. Pored muzike Tamara uživa da sa decom stvara pozorišne predstave, kreirajuću sama tekst, muziku i scenografiju.